Sport

Tweede seizoensoverwinning VV Zeewolde

VV Zeewolde heeft in de derde klasse B van het zaterdagamateurvoetbal een “plichtmatige” overwinning behaald bij hekkensluiter Lelystad ’67. De ploeg van trainer Carl Aventurin verliet de provinciehoofdstad met een 0-2-overwinning.

De nog puntloze Lelystedelingen hadden de week ervoor nog met 13-0 verloren bij EFC ’58, dus het ambitieuze Zeewolde, dat met nog maar vier punten een-na-laatste was, ging toch met vertrouwen richting Lelystad. De bezoekers waren ook wel beter, maar wisten dat nauwelijks in de score tot uitdrukking te brengen. Jeremy Loos (benutte penalty) voor rust en Rutger de Vries erna maakten de doelpunten voor de Zeewolder brigade.

Tweede seizoensoverwinning VV Zeewolde

Aventurin sprak in zijn Twitter-samenvatting dan ook van een “plichtmatige overwinning” op een moeilijk bespeelbaar veld tegen een zwak Lelystad ‘67. “Het spel in de eindfase en de afronding liet helaas nog te wensen over.” Maar de punten smaakten wel lekker, zeker richting volgende week, wanneer EFC ’58 op bezoek komt in Zeewolde. Voor Aventurin een bijzondere ontmoeting. “Op naar een pittige uitdaging volgende week thuis tegen m’n oude club.”

Advertentie