Sport

VV Zeewolde afgeschminkt in Ermelo

VV Zeewolde heeft zaterdag een flinke dreun gekregen in Ermelo. Op bezoek van concurrent EFC ’58 werd met 4-0 verloren. De ploeg van trainer Carl Aventurin is daardoor gezakt naar de vierde plaats in de derde klasse B van het zaterdagamateurvoetbal.

Aventurin (voormalig trainer van EFC ’58) schenkt klare wijn in zijn Twitter-analyse van de wedstrijd. “Afgedroogd. Tot de 3-0 (kort na rust, red.) hebben we niets in te brengen gehad. Daarna kregen we wat spaarzame kansen en misten we nog een penalty om terug te komen in de wedstrijd.” Dat lukte echter niet. Tot overmaat van ramp werd het in de slotfase ook nog 4-0. “We hebben verloren op durf om te voetballen, passie, het maken van juiste keuzes en individuele klasse.”

VV Zeewolde afgeschminkt in Ermelo

Aventurin weet wel dat zijn team snel de rug moet rechten. “Een nederlaag kan voorkomen, maar de manier waarop kan en mag ons niet overkomen. De komende weken moeten we ons herpakken en klaarstomen voor de cruciale pot tegen Hoevelaken op 15 april. Ons doel blijft het behalen van de nacompetitie!”

Advertentie