Sport

Werken aan je hardlooptechniek bij Zeewolde Atletiek

Hardlopen is meer dan de ene voet voor de andere zetten. Houding, voetplaatsing en bijvoorbeeld rompstabiliteit spelen allemaal een rol bij efficiënt en comfortabel hardlopen. Met een goede looptechniek voorkom je niet alleen blessures maar leg je ook een belangrijke basis voor ‘sneller’ en ‘verder’ hardlopen.

Tijdens de cursus +Looptechniek nemen ervaren trainers je mee in de techniek van het hardlopen. Want zoals de titel van de cursus al zegt: hardlopen is één, techniek is echt hoofdstuk twee.

Na een gecombineerde theoretische en praktische introductie op de eerste avond gaan de trainers van Zeewolde Atletiek 5 avonden lang met je aan de slag op de atletiekbaan.

Werken aan je hardlooptechniek bij Zeewolde Atletiek

Aan de hand van diverse thema’s ontvang je handvaten en praktische tips om hier blijvend aan te werken.

De cursus +Loopscholing is geschikt voor zowel startende als gevorderde hardlopers. Een basis sportconditie is voldoende. +Looptechniek gaat van start op woensdag 9 november om 19.30 uur, op de atletiekbaan.

De kosten voor deze cursus bedragen 47,50 euro. Er is plaats voor maximaal 12 deelnemers. Aanmelden kan via www.zeewolde-atletiek.nl.

Wil je graag meer informatie? Neem dan contact op met Sjoerd van Hemert: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Advertentie