Sport

Zeewolde MO14-2 kampioen

Op een zonnige zaterdagochtend, 8 juni 2024, vond de beslissende wedstrijd plaats tussen de MO14-2 van Zeewolde en de MO14-5 van Almere. De inzet was hoog, want bij winst zou Zeewolde zich tot kampioen kronen.

Vanaf het eerste fluitsignaal om 11:00 uur liet Zeewolde zien waarom zij zo hoog in het klassement staan. Met aanvallend spel en strakke passes wisten zij de druk meteen op te voeren. Het duurde dan ook niet lang voordat het eerste doelpunt viel. In de 12e minuut was het Zeewolde die met een prachtig schot de keepster van Almere kansloos liet: 1-0.


Almere probeerde terug te vechten, maar de verdediging van Zeewolde stond als een huis. Elke poging van Almere om door te breken werd resoluut afgestopt. Halverwege de eerste helft wist Zeewolde opnieuw te scoren. In de tweede helft ging Zeewolde verder waar ze gebleven waren. De meiden bleven geconcentreerd en dominant in hun spel. In de 45e minuut volgde een derde treffer. Na een goed opgezette aanval vanuit het middenveld wist Zeewolde de bal in het net te werken: 3-0. Almere bleef strijdlustig, maar kon geen vuist maken tegen het goed georganiseerde team van Zeewolde. Het slotakkoord kwam in de 58e minuut met een dribble en geplaatst schot de eindstand op 4-0 bepaalde.

Met deze klinkende overwinning werd Zeewolde MO14-2 onbetwist kampioen. Na het laatste fluitsignaal barstte het feest los en werd het team luidkeels toegejuicht door de aanwezige supporters. De medailles werden uitgereikt en de meiden vierden hun welverdiende overwinning met hun coaches, familie en vrienden.
Het was een seizoen om nooit te vergeten voor Zeewolde MO14-2, dat met hun sterke teamspel en doorzettingsvermogen de titel heeft binnengehaald. Proficiat aan het hele team en hun begeleiding voor deze fantastische prestatie!

Advertentie