112 Zeewolde

Boeven vangen

De politie heeft zich de afgelopen dagen met niet-verkeer gerelateerde criminaliteit bezig moeten houden.

In de nacht van 20 op 21 februari werd een auto gestolen die op de Middelduinen geparkeerd stond. Het gaat om een bedrijfswagen van het type Opel Vivaro. Met de auto verdwenen ook een groot aantal gereedschappen, waaronder een zaagmachine en een slijpmachine. De wagen draagt het kenteken VLX 29 V, en mocht u deze tegenkomen meldt dit dan alstublieft aan de politie.

Zo tussendoor werd op 20 februari om 10 uur in de ochtend een 21-jarige inwoner van Zeewolde thuis bezocht omdat hij nog een celstraf van 88 dagen had uit te zitten. Hij was er duidelijk op voorbereid en kon zonder problemen worden meegenomen.

Op zondag 18 februari om half een ’s nachts kreeg de politie een melding van een brandstichting in een speeltuin tussen Horlo en Het Som.

Ter plaatse werd geen brand meer waargenomen. Wel werden een jerrycan met brandstof en een geblakerde voetbal aangetroffen. Getuigen wisten te melden dat hier vier jongelui bezig waren geweest. Deze boeven werden op de plaats delict helaas niet meer aangetroffen. Maar er wordt nader onderzoek verricht. 

Advertentie