Zeewolde

1 juni: Bijzonder benefietconcert met muziek voor elk wat wils

Zaterdagavond 1 juni organiseert de Malawigroep een spetterend benefietconcert in de Schuilhof in Zeewolde. Een gevarieerd aanbod aan artiesten werkt belangeloos mee aan deze avond. De hele opbrengst komt ten goede aan de Malawigroep, een groep jongeren die samen komende zomer vrijwilligerswerk gaan doen bij Bolera Palms School in Malawi, Afrika.

Flyer Benefietconcert Malawi

‘Het wordt een bijzondere avond’, legt Ruben van ’t Loo, één van de jongeren van de Malawigroep, uit. ‘We hebben een geweldige, diverse line-up met muziek voor elk wat wils. We vinden het heel bijzonder dat zoveel muzikanten ons op deze manier willen helpen. We hebben er heel veel zin en hopen natuurlijk dat de zaal tot de laatste stoel bezet is.’

Line-up
Het vermaarde Puttens Mannenkoor, een begrip in Putten en omstreken, zingt bekende liederen uit hun uitgebreide repertoire. Ook het oecumenisch Popkoor Voice uit Zeewolde, de Polderboys (jongenskoor) en trio Totlast zijn aanwezig. Dit laatste trio treedt niet meer op, maar zal voor dit concert éénmalig bij elkaar komen. Het drietal uit Zeewolde heeft jaren opgetreden in binnen- en buitenland met een top40-repertoire in een akoestisch jasje. Muziek- & Showkorps Blue Seals brengt muziek en show op hoog niveau. Iets heel anders, is de band Volluk uit Putten, zij spelen Ierse en Schotse muziek mét een eigen tintje. De avond wordt omlijst door een djembégroep en ook de jongeren van de Malawigroep zelf hebben een muzikale act ingestudeerd, die deze avond ten gehore wordt gebracht. Kortom, het belooft een avond vol muziek, meezingen en muzikaliteit te worden.

Kaartverkoop
Entreekaarten zijn online te bestellen (www.diaconalereis.nl/kaartverkoopbenefiet) en zijn verkrijgbaar bij de Bruna in Zeewolde. De kaarten kosten € 12,50 per persoon.

Het concert begint om 20.00 uur, de deuren gaan open om 19.00 uur. Locatie: De Schuilhof, Elzenlaan 2, Zeewolde.

Advertentie