Zeewolde

1 mei trofee voor Pieten on Tour

De jaarlijkse uitreiking van de 1 mei trofee, georganiseerd door PvdA/GroenLinks is dit jaar gewonnen door Pieten on Tour. Dik verdiend kreeg het team van Pieten on Tour deze trofee voor de vrijwillige inzet om kinderen waar Sinterklaas niet zomaar kan komen toch een mooi sinterklaasfeest te bieden.
Uitreiking 1 mei trofee 2019


Pieten on Tour werd gekozen uit nog 10 andere genomineerden, alleen dat toont al aan dat vrijwilligers belangrijk zijn in de samenleving van Zeewolde.

Na deze uitreiking door fractievoorzitter Yvonne van Bruggen, kondigde Jan Klop met een bevlogen introductie over samenleving en wat daarvoor nodig is Jeroen van Steen aan. Hij is eigenaar van de Thuishaven. Jeroen van Steen vertelde niet alleen over zijn pad naar de Thuishaven en het voedselbos en andere zaken die daar zijn. Hij gaf ook een boodschap mee over het geld wat je uit geeft. Bewust zijn over wat je uitgeeft doet hij met de Flip / Flop pas. Een rode kant die je zou moeten draaien vanuit geld gedreven. Maar ook een groene kant, de kant waar je geld uitgeeft voor mens en maatschappij.


*Foto's: Han Schenk
Advertentie