Loading...

10 april Jan Coenen in FlevoMeer Bibliotheek
10 april Jan Coenen in FlevoMeer Bibliotheek

Maak kennis met kunstenaar Jan Coenen. Hij vertelt over zijn ontwikkeling als mens en als kunstenaar in zijn 45-jarige carrière waarin hij allerlei invloeden uit de kunstgeschiedenis heeft opgepikt maar ook technieken, stromingen, onderwerpen en thema’s. De lezing wordt gegeven in het kader van het 30-jarig bestaan van de Kunst Vereniging Flevoland.

Het werk van Jan Coenen heeft een lichte toets en een vleugje humor. Door het figuratieve in zijn werk zal jong en oud zonder kennis van kunstgeschiedenis het kunnen waarderen.

30 jaar, 30 projecten

De Kunst Vereniging Flevoland is een vereniging van professionele beeldend kunstenaars. Het is een vereniging met meer dan 60 leden en bestaat dit jaar 30 jaar. Binnen de vereniging zijn vele disciplines , zoals schilders, tekenaars, grafici, beeldhouwers, edelsmeden, keramisten en audio visuele kunstenaars. De vereniging wil een bijdrage leveren aan de sociaal culturele ontwikkeling van Flevoland. Zij initieert en organiseert projecten en manifestaties.

De vereniging bestaat 30 jaar en daarom organiseren zij in 2019 30 projecten. Een van deze projecten zijn lezingen gegeven door een kunstenaar. De toegang voor deze lezing is gratis.

Wanneer: woensdagavond 10 april van 19:30 tot 21:00 uur.
Waar: Activiteitenruimte bibliotheek.

In verband met het aantal beschikbare plaatsen graag reserveren via de website www.flevomeerbibliotheek.nl of na 13:00 uuraan de servicebalie in de bibliotheek, Kerkstraat 2.