Zeewolde

15 oktober inloopochtend Omniumschool Zeewolde

De keuze voor een school is een belangrijke keuze. Een beslissing voor een lange periode waarin een kind aan het team van een school wordt toevertrouwt. Daarom is het belangrijk deze keuze weloverwogen te maken. Daarvoor organiseert de Omniumschool in Zeewolde een inloopochtend.

Omniumschool speelplaats

De eerste inloopochtend van de Omniumschool in Zeewolde is op dinsdag 15 oktober 2019. Ouders en verzorgers kunnen (samen met het betreffende kind) de Omniumschool tussen 09.00 – 10.30 uur bezoeken, deze in bedrijf zien en de sfeer proeven.

Momenteel heeft de Omniumschool 3 leerjaren in de school: groep 4, 5 en 7. Deze leerlingen zitten samen in één klas. Het schoolbestuur hoopt per januari een combinatiegroep 1, 2 en 3 te starten. In al deze 6 groepen is ruimte is voor nieuwe leerlingen. 

De Omniumschool is een nieuwe school in Zeewolde. De Kernonderwijs onderwijsvisie is ontwikkeld vanuit het uitgangspunt: non scholae, sed vitae discimus – we leren niet voor de school, maar voor het leven.  Kernonderwijs kijkt naar een aanpak en gereedschappen om alle kinderen dat te geven wat ze nodig hebben om te groeien, bloeien en het maximum aan potentie te stimuleren. Een plek waar ieder kind tot zijn recht kan komen. Ieder kind heeft eigen unieke mogelijkheden. We kunnen zoveel van elkaar leren. Kernwoorden voor zowel de kinderen als de volwassenen zijn veiligheid, respect en vertrouwen. 

Het uitgangspunt bij het lesgeven is om kinderen zowel pedagogisch als didactisch op hun eigen manier te benaderen. Het vormgeven van onderwijs begint bij de erkenning dat alle kinderen recht hebben onderwijs op maat.

Aanmelden voor de inloopochtend kan bij directeur Dorien Kok via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Er is op deze ochtend ruim de gelegenheid om vragen te stellen. Een afspraak maken voor een nader gesprek kan dan ook. 

De gemeente Zeewolde is goed bereikbaar vanuit onder andere Almere, ’t Gooi, Lelystad, Dronten, Harderwijk en Amersfoort.

Voor meer informatie: http://omniumschool.nl

Advertentie