Loading...

1528 lopers bij de Avondvierdaagse 2019
1528 lopers bij de Avondvierdaagse 2019

Een aantal avonden leek het festijn in het water te vallen door slecht weer, maar de deelnemers hadden geluk!

Alleen de laatste avond was het spannend, omdat er opnieuw noodweer zou dreigen. Uit voorzorg liepen alle deelnemers (ook de 10 km) de laatste avond 'maar' 5 kilometer. Op een klein buitje na hielden we het gelukkig droog. De deelnemers werden in het centrum opgewacht door familie en vrienden, ieder jaar weer een feest om te zien en mee te maken! En natuurlijk waren er de felbegeerde en welverdiende medailles!

1528 lopers

Totaal zijn er dit jaar 1528 lopers gestart, voor dit bestuur een record jaar. >Van deze lopers liepen er 28 in een groep variërend van 10 deelnemers tot en met 187 deelnemers en 546 individuele lopers.

Vele vrijwilligers en sponsoren maken dit mogelijk

Om dit evenement te kunnen organiseren zijn er veel vrijwilligers nodig. Zoals 40 Verkeersregelaars, 13 dames en heren bij de start & finish, 4 bestuursleden, een PR dame en 0 Mas-stagiaires, die vrijwillig de A4D Zeewolde voor de lopers mogelijk maken. Ze zijn onbetaalbaar voor het bestuur van de Avond Vierdaagse Zeewolde! De vrijwilligers waren goed herkenbaar in de witte polo t-shirts van FlevoDirect.

Ook Sponsors maken onderdeel van het succes van de avondvierdaagse.

Elke dag andere sponsors. De Deen had een heerlijk pakje sap of water en bij terugkomst kreeg iedereen een entreekaartje voor het speelparadijs van Kok Experience. De bakker van de COOP Verduijn heeft overuren gemaakt om alle krentenbollen op tijd te bakken.

Natuurlijk ook ijsjes, genoeg om het heel koud van te krijgen met zo een voorraad in de vriezer bij de Leeuw Snacks en Cadetaria Twilight

Er is ruim 600 kg aan appels weg gegeven waarvan de Boni de helft voor hun rekening heeft genomen en de andere helft Fruithal Smits. In de Groene Schuur kon limonade worden genuttigd, dit waren heel veel jerrycans met limonadesiroop. Ook Pannenkoekenhuis Hans en Grietje hoopt snel voor de lopers een pannenkoek te mogen bakken. Dit kregen de lopers mee als verrassing op de slotavond.

Daarnaast zijn er nog veel maar sponsoren die belangeloos gezorgd hebben voor alle materialen, diensten en het infoboekje mogelijk hebben gemaakt: Bakker Bart, Makelaardij Haanen & Ferneij , Renewi, Profile Ridder, Slagerij Boshuizen, Sten Kluts Audio en entertainment, RCN Zeewolde, van den Brink internationaal transport, het MediaLab, Winkelhaven Zeewolde, S.B.B., Jeu de Boules vereniging LTE, Welkoop, Blue Seals, Puur Zeewolde, Welzijn Zeewolde, Klussenbedrijf V.A.W., GroeNoord, BioBrass en de sponsoren die het infoboekje hebben mogelijk gemaakt.

Volgend jaar weer!

Het bestuur is dan ook heel blij en trots dat ze met elkaar zo een mooi evenement (voor de inwoners van Zeewolde en daarbuiten) als de Avondvierdaagse kunnen neerzetten en willen iedereen bedanken die hieraan meegewerkt heeft.

En als er mensen n.a.v. dit bericht denken, daar zou ik best een avondje of meer aan mee willen helpen, stuur een bericht naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vele handen maken licht werk.

Volgend jaar heten we alle deelnemers graag traditiegetrouw welkom in de 1e volle week van juni!

Op onze Facebookpagina vindt u een fotoreportage van Simone Koster