Zeewolde

2 juli Diploma uitreiking Levant

De scholen gingen dicht, waardoor er geen examen kon plaatsvinden. Ook de diploma-uitreiking leek minder feestelijk dan andere jaren te worden door alle maatregelen. Toch heeft het team van de Levant een gedenkwaardige, unieke oplossing gevonden waardoor het een diploma-uitreiking wordt om nooit te vergeten.

De leraren gaan langs bij de leerlingen om daar in hun eigen tuin de diploma's uit te reiken en te ondertekenen. Op die manier zijn er veel minder beperkingen voor de leerlingen om te kiezen of er mensen wel of niet bij kunnen zijn en krijgt het de aandacht die het verdiend.

2 juli Diploma uitreiking Levant

Iedereen kan meekijken!

Door de samenwerking met Lokale Omroep Zeewolde wordt de diploma-uitreiking live uitgezonden op donderdag 2 juli vanaf 18.00 uur. De camerateams van LOZ volgen de mentorteams bij hun tour door Zeewolde om de leerlingen hun diploma uit te reiken!
Meekijken kan op de openbare livestream, dus niet alleen voor de familie en alle vrienden. Maar bijvoorbeeld ook de leerlingen kunnen zien hoe hun klasgenoten en vrienden hun diploma krijgen.

Kijk donderdag ook mee via deze website.

Advertentie