Zeewolde

Toch nog Kofferbakmarkten deze zomer

Vanaf 1 juli mogen er weer evenementen plaats vinden die vergunningsplichtig zijn. Deze evenementen krijgen een vergunning mits zij aan de gestelde voorwaarden voldoen.
Voor Robinhood Kofferbakmarkten houdt dit in dat zij dit jaar toch nog kofferbakmarkten in Zeewolde kunnen organiseren. Dit doen zij op 18 Juli, 29 Augustus en 12 September.

Het fenomeen kofferbakmarkt is van oorsprong Engels en is qua opzet gelijk aan de bekende uit/vlooienmarkt in Nederland. Alleen staan er bij een vlooienmarkt of vrijmarkt kramen.
Bij de kofferbakmarkt komen de verkopers met auto's naar de lokatie toe en verkopen tweede hands en overtollige artikelen vanuit de kofferbak. Een kleed voor de auto of een kleine tafel is toegestaan. Er zijn echter geen kramen.

Kofferbak markt editie 2020

Bezoekers zijn welkom om tussen 09:45 en 16:00 uur. De markt is op het evenemententerrein aan de Horsterweg (tegenover zwembad het Baken). Bezoekers zijn welkom mits zij geen coronagerelateerde klachten hebben. Bezoekers dienen 1,5 meer afstand te houden van andere bezoekers die niet uit hetzelfde huishouden komen.

Voor meer informatie kunt u de website van Robinhood kofferbakmarkten bezoeken. Daar staat ook informatie over

Deel dit bericht via socialemedia of WhatsApp
Advertentie