Loading...

€ 2500 voor Toon Hermanshuis Zeewolde
€ 2500 voor Toon Hermanshuis Zeewolde

Op donderdag 31 augustus heeft een team van het Toon Hermans Huis in Frankrijk mee gedaan met de beklimming van de Mont Ventoux die werd georganiseerd door de Stichting Groot Verzet Tegen Kanker.

Helene Grotenboer, Louw van Sinderen, Sylvia Smit en Antje en Hans Nobel hebben op 31 augustus de Mont Ventoux beklommen. 'De kale berg', zoals deze bekend staat, is ruim 1900 meter hoog en de weg naar de top 26 km lang. Met veel enthousiasme en inzet en onder aanmoediging van enkele supporters, heeft het team deze beklimming volbracht al mochten wij niet helemaal naar boven in verband met de bijzonder slechte weersomstandigheden.
5 km. onder de top was de berg gesloten i.v.m. de zeer dichte mist die was ontstaan door de overvloedige regen en de zeer warme dagen daarvoor.

Doelstelling van deze actie was om zo veel mogelijk geld bijeen te brengen als sponsoring voor de stichting Groot Verzet Tegen Kanker. Een deel van de opbrengst is bestemd voor het KWF en een deel is bestemd voor het Toon Hermans Huis als uitgekozen regionaal doel.
Het Toon Hermans Huis heeft dit jaar voor de eerste keer meegedaan en niet zonder resultaat. Zaterdagavond 18 november was in Steenwijk de jaarlijkse afsluiting van het geheel en zijn de bedragen bekend gemaakt voor zowel het KWF als de regionale doelen.
Het Toon Hermans Huis Zeewolde heeft hier een check in ontvangst mogen nemen van € 2500. Hier zijn wij erg blij mee.

Veel mensen hebben de actie gesteund en hebben een donatie gedaan bij de stichting Groot Verzet Tegen Kanker. Bij deze donatie is aangegeven dat het doel het Toon Hermans Huis in Zeewolde was. Het bestuur van het Toon Hermanshuis is erg dankbaar voor alle vormen van steun.