Zeewolde

27 juni Terugblik ZeewoldeLIVE

Op zaterdagavond 27 juni wordt het nog even nagenieten van een heerlijk theaterseizoen. Dit keer niet in het theater zelf maar online. In deze speciale terugblik met unieke beelden en exclusief commentaar van de artiesten komen alle hoogtepunten van het seizoen nog eens voorbij.

"Het was een geweldig theaterseizoen in Zeewolde. Er werd gelachen en meegezongen. Jong en oud genoten van de leuke voorstellingen die in The Lux plaatsvonden. Niet alleen de bezoekers, maar ook de artiesten hebben enorm leuke avonden gehad”, aldus Jakob de Vries Voorzitter van ZeewoldeLIVE. “We werken hard aan coronaproof voorstellingen en hopen daar binnenkort meer nieuws over te hebben”.

27 juni Terugblik ZeewoldeLIVE

Meld je aan voor deze online voorstelling via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Je kunt ook de organisatie steunen door een donatie. Je maakt daarmee kans om twee kaarten te winnen voor een theatervoorstelling aankomend seizoen, georganiseerd door ZeewoldeLIVE! https://www.geef.nl/nl/doel/stichting-zeewolde-live/donaties

Dit programma wordt aangeboden vanuit de stichting Zeewolde Live! De stichting voor het verbreden van het culturele aanbod van professionele podiumkunsten aan de inwoners van en bezoekers aan Zeewolde.

Voor overige informatie/ aanmelding nieuwsbrief: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Advertentie