Loading...

29 maart, start Avondvierdaagse HomeEdition2
29 maart, start Avondvierdaagse HomeEdition2
Maandag 29 maart start de tweede Home Edition van de Avondvierdaagse. Hoewel Stichting Avondvierdaagse Zeewolde graag een traditionele avondvierdaagse zou zien, hebben zij al weer snel omgeschakeld naar een Home Edition. Zo kunnen er ook dit jaar weer vele mensen de befaamde Avondvierdaagse medaille halen. De inschrijving is dan ook meteen vanaf maandag de 29e geopend; dit kan op de website van de organisatie: www.avondvierdaagsezeewolde.nl.
Met de speciale voor de Avond4daagse aangepaste app kunnen deelnemers hun eigen routes op hun eigen momenten lopen. De exacte startdatum bepaal je als deelnemer zelf. Tijdens deze speciale editie hoeven de vier dagen niet aaneengesloten gelopen te worden, maar ze moeten wel binnen twee weken volbracht zijn. Wanneer de deelnemers lopen, mogen ze ook zelf bepalen. Dat mag doordeweeks zijn of in het weekend,  's avonds maar ook overdag. Door de langere termijn kan men dus ook vaker lopen!
De organisatie kijkt uit naar de inschrijvingen van deze editie en zorgt ook weer vol enthousiasme voor leuke medaille uitreikingen, passend binnen de corona maatregelen.