Zeewolde

30 september informatieavond Toon Hermans Huis Zeewolde

Op maandagavond 30 september wordt door het Toon Hermans Huis te Zeewolde in samenwerking met Piet Braal van de Prostaatkanker Stichting (PKS) een informatieavond over prostaatkanker georganiseerd.

PKS heeft als doelstelling lotgenoten(en hun eventuele partners) te ondersteunen met informatie, lotgenotencontact, met de behartiging van hun belangen en het stimuleren van voor prostaatkanker relevant wetenschappelijk onderzoek.

Toon Hermans Huis Zeewolde

Prostaatkanker is de meest voorkomende kanker bij mannen. In Nederland gaat het gemiddeld om ongeveer 33 mannen per dag of wel 10.000 mannen per jaar, dat zijn er bijna 200 per week!

Als de diagnose prostaatkanker is gesteld, komen er veel vragen aan de orde. Wat nu? Hoe nu verder? Wat zijn de behandelmogelijkheden? Wat voor invloed heeft de ziekte op mijn dagelijks leven en op mijn (seksuele) relatie?
Al deze vragen komen aan de orde tijdens de informatieavond Prostaatkanker.

Door de PKS zal een korte informatieve film worden vertoond. Ook komen nieuwe behandelwijzen aan de orde.

U ontmoet lotgenoten, die hun ervaringen met die van u willen delen.
Genoeg reden om naar deze avond te komen, alleen of samen met uw partner.
Als blijkt dat er behoefte is aan een regelmatige ontmoeting tussen mannen om onderling uit te wisselen, zal het THhuis dit graag faciliteren. Ook is een vrouwen/partner groep mogelijk indien hier vraag naar is.

Het programma ziet er als volgt uit:

19.30 uur Inloop
20.00 uur Opening en welkom
21.30 Afsluiting
Locatie: Mazerhard 37 Zeewolde

Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Advertentie