Zeewolde

3e editie Succes magazine gelanceerd

Tijdens de drukbezochte laatste Business Borrel van 2017 van de Bedrijfskring Zeewolde in de Lux werd op donderdag 21 december de derde editie van het SUCCES Magazine aan burgemeester Gerrit Jan Gorter overhandigd.

SUCCES Magazine is de zakelijke uitgave van de Bedrijfskring Zeewolde (BKZ) en is voor een groot deel gewijd aan de verkiezing van de Ondernemer van het jaar 2018. Op de cover staat Bio Brass, de winnaar van de prestigieuze titel van 2017. Al dertien jaar organiseert de Bedrijfskring Zeewolde (BKZ) deze ondernemersverkiezing. Ieder jaar worden er drie bedrijven genomineerd. Dit jaar zijn dat: GildenGroen, Bevri en Tegel & Sanitair Depot. De verkiezing wordt mogelijk gemaakt door de sponsors Lentink De Jonge, Rabobank Flevoland en Zeewolde Zakelijk. Op 11 januari wordt de winnaar bekend gemaakt. De winnaar gaat automatisch door naar de verkiezing van de Flevopening TOPonderneming 2018, die op 13 april tijdens een groots ondernemersgala in Zeewolde wordt uitgereikt.

In SUCCES Magazine komen de genomineerden in interviews uitgebreid aan het woord. Daarnaast is er veel aandacht voor actuele ontwikkelingen, zoals de komst van het Puttense poeliersbedrijf De Graaf/Food Today, de economische visie van de gemeente en de organische groei van puur Zeewoldense bedrijven. GerJan Snippe, winnaar van de titel in 2017 en directeur van Bio Brass komt aan het woord met zijn ‘Next Level’ benadering van de biologische landbouw.

Het magazine, dat in opdracht van de BKZ door SteijgerComm uit Zeewolde is geproduceerd, wordt onder alle ondernemingen van Zeewolde verspreid en zal via diverse uitgeefpunten in Zeewolde ook beschikbaar zijn voor het brede publiek.

3e editie Succes magazine gelanceerd
Advertentie