Zeewolde

40 jaar Zeewolde: vlaggen over twee weken beschikbaar!

Omdat gemeente Zeewolde dit jaar 40 jaar bestaat, vieren we feest! En bij een feest hoort natuurlijk versiering. Daarom heeft de gemeente een groot aantal jubileum- en Zeewoldervlaggen besteld die tegen inkoopprijs aan de inwoners van Zeewolde verkocht worden. We hopen dat heel veel inwoners een vlag of beide vlaggen aanschaffen en deze op feestelijke momenten in Zeewolde ophangen.

Vandaag ontving de gemeente een proefdruk van beide vlaggen (zie foto in de bijlage) en deze is goedgekeurd. Dit betekent dat de productie gestart is en dat de vlaggen, als alles volgens planning verloopt, over een kleine twee weken geleverd worden! Het gaat om vlaggen van 100 bij 150 cm, de standaardmaat voor vlaggen aan een vlaggestok aan huis.

Als alles volgens de planning verloopt zijn de vlaggen vanaf vrijdag 19 januari te koop voor € 7,50 per stuk, bij De Winkeltjes, de balie van Sportcomplex het Baken en bij de receptie in het gemeentehuis (bij de receptie in het gemeentehuis kan alleen contant afgerekend worden, pinnen is hier helaas niet mogelijk). 

twee mensen die vlaggen vasthouden als voorbeeld

Wil iemand een ander formaat vlag bestellen? Dat kan. In 2024 biedt Proflags de Zeewoldervlag en/of de jubileumvlag in een groter formaat met 15% korting op de normale prijs aan. De vlaggen zijn met deze korting te bestellen door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van "bestelling ivm 40 jaar Zeewolde".

Advertentie