Loading...

 9 september Cultuur- en Sportmanifestatie
9 september Cultuur- en Sportmanifestatie

Zaterdag 9 september 2017 wordt de Cultuur- en Sportmanifestatie 'Vrienden van Zeewolde Life' gehouden. Clubs, verenigingen en organisaties uit Zeewolde, maar ook een aantal daarbuiten, hebben zich massaal aangemeld om deel te nemen aan deze 16e editie. Wethouder Rein Zijlstra geeft om 11.00 uur de aftrap voor de Sport- en Cultuurimpuls in Zeewolde. Vanaf dat moment kunnen basisschoolkinderen zich inschrijven via de website www.sportencultuurzeewolde.nl voor verschillende sport- en cultuuractiviteiten. Deze activiteiten staan vermeld in het boekje dat de wethouder op verrassende wijze overhandigt aan de buurtsportcoaches en cultuurmakelaar.

Na de aftrap start ook direct het podiumprogramma met maar liefst 10 optredens met afwisselend muziek, zang, dans en afsluitend de loterij van de Kreatieve Handen. Op de website | Facebook van Welzijn Zeewolde vindt u een overzicht van de deelnemers en het podiumprogramma.

Open Haven opent haar deuren op 9 september voor de jaarlijkse Kunst- en Creabeurs. U bent daar van harte welkom!

Verbindt en versterk

Onder het motto  'verbindt en versterkt', wil organisator Welzijn Zeewolde laten zien dat je met samenwerken en inzetten van talent verder komt. ” De deelnemers aan de Cultuur- en Sportmanifestatie doen altijd erg hun best er iets leuks van te maken, op te vallen en voor de inwoners iets te betekenen. De een doet dat met een professioneel ingerichte kraam, de ander laat op het podium zien wat hij/zij in huis heeft.  “Door zichzelf in het zonnetje te zetten,  zetten zij niet alleen zichzelf, maar ook Zeewolde op de kaart!”

Wij nodigen u van harte uit een kijkje te komen nemen op deze 16e editie van de Cultuur- en Sportmanifestatie in het hart van Zeewolde.