Zeewolde

Acteurs en figuranten gezocht voor Paasverhaal

Voor de tweede editie van het Paasverhaal Zeewolde is de organisatie nog op zoek naar acteurs en figuranten. “Deze acteurs hoeven niet te kunnen zingen, maar zullen eventueel een rol krijgen als één van de discipelen”, zegt initiatiefnemer Rick Mook, die benadrukt dat er met name een tekort is aan mannelijke figuranten.

Rondom het Paasfeest van 2022 werd in Zeewolde voor het eerst een Paasverhaal in beeld gebracht. Zowel de uitvoering op het Raadhuisplein als de tv-uitzending van de Lokale Omroep Zeewolde kon op veel belangstelling rekenen. “Het was bijzonder om achteraf te zien en te horen hoe Zeewolde deze lokale editie van het paasverhaal heeft ontvangen”, zegt Mook. Door de “vele complimenten en de waardering” is besloten “met een tweede editie te komen”.

Acteurs en figuranten gezocht voor Paasverhaal

Geïnteresseerden worden uitgenodigd voor een kort audiotest. “Deze zal bestaan uit een monoloog, waarna de regisseur uiteindelijk de kandidaten kiest die het beste bij de te verdelen rollen passen.” Aanmelden kan nog tot en met 26 november via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. “Vermeld duidelijk dat je auditie wilt doen voor een rol waarbij je niet hoeft te zingen.”

De eerste editie van het Paasverhaal Zeewolde is hier terug te zien:https://www.lokaleomroepzeewolde.nl/zeewolde-nieuws/nieuws-uit-zeewolde/iedereen-is-van-de-wereld-paasverhaal-2022.

Advertentie