Zeewolde

Afvalinzameling HVC tijdens de feestdagen

Rond de feestdagen gaat de afvalinzamelingvan HVC anders. Mogelijk worden de bakken rond de feestdagen op een eerder of later moment geleegd. Kijk vroegtijdig in de afvalkalender in de HVC afval-app of op hvcgroep.nl wanneer jouw bak wordt geleegd of de zakken worden opgehaald.
HVC, afval inzamelen tijdens feestdagen


Goede Vrijdag

Op Goede Vrijdag, vrijdag 10 april, is de klantenservice van HVC op de normale tijden bereikbaar.
Ook het afvalbrengstation is open. We verwachten extra drukte zo vlak voor Pasen, houd rekening met een langere wachttijd of kom op een andere dag langs. In verband met de maatregelen die HVC heeft genomen rondom het coronavirus, vragen we je ook met klem artikelen die een verhoogd brandrisico met zich mee brengen voorlopig niet in te leveren. Dit zijn elektrische apparaten, klein chemisch afval (o.a. verfblikken) en matrassen. HVC kan deze brandbare materialen niet in grote hoeveelheden opslaan en helaas is nog niet bekend of zij deze afvalstromen kunnen blijven afvoeren. Ze willen het risico op brand zo klein mogelijk houden.

Pasen, Koningsdag en Bevrijdingsdag

Op tweede paasdag (13 april), Koningsdag (27 april) en Bevrijdingsdag (5 mei) komt HVC op een andere dag langs dan je gewend bent. Wil je weten op welke dag jouw bak geleegd wordt? Download de HVC afval-app of kijk in de online afvalkalender op hvcgroep.nl en vul je postcode en huisnummer in. In de app kan je er ook voor kiezen om een melding te ontvangen wanneer HVC langskomt en kan je opzoeken welk afval in welke bak hoort.

Afvalbrengstations gesloten

De afvalbrengstations zijn op feestdagen gesloten. De dagen voor en na feestdagen zijn vaak drukker. Mocht een bezoek toch noodzakelijk zijn, houd dan rekening met langere wachttijden. Kijk voor het adres en de openingstijden van het dichtstbijzijnde afvalbrengstation in de HVC afval-app of op hvcgroep.nl/afvalbrengstations.
Advertentie