Zeewolde

Alpe d'Huzes 2020: Een kaars branden

Met veel liefde, passie en hartstocht waren vier teams uit Zeewolde bezig zich voor te bereiden op de vijftiende editie van Alpe d’HuZes. Maar… door alle maatregelen rond het coronavirus in zowel Nederland als Frankrijk is die jubileumeditie in zijn geheel verschoven naar juni 2021.
De vier deelnemende Alpe d’HuZes teams uit Zeewolde: Team De Vissers, Team Alp A Kaas, Team Alp d’Huzusjes en Team 7UP! maken dus een doorstart en richten zich vol energie op een veilige en verantwoorde vijftiende editie van Alpe d’HuZes in 2021.

Alp d'Huzes 2020: Een kaars branden

De actiepagina’s van de teams op de website www.opgevenisgeenoptie.nl blijven ‘open’ staan voor donaties en de reeds opgehaalde bedragen van sponsoren gaan mee naar 2021. Want kanker stopt niet door corona, en daarom gaan we door. Met elkaar en voor elkaar.

Stel je voor: duizenden brandende kaarsen op 4 juni 2020

De dag dat anders 5000 deelnemers de Alpe d’Huez zouden gaan beklimmen, zal echter niet onopgemerkt voorbij gaan. Juist nu hebben we elkaar hard nodig en willen we aandacht vragen voor alle mensen die naast de onzekerheden door het coronavirus, ook leven met kanker. Zij mogen meer dan ooit rekenen op onze steun.

Laat ook een kaars branden

Op donderdag 4 juni vindt een special edition plaats van Alpe d’HuZes 2020: duizenden kaarsen branden op een mooie plek in Nederland! In de vorm van een hart of een anker, als teken van liefde, hoop, kracht en troost. Elke kaars brandt voor een dierbare die is geraakt door kanker. Wil jij ook een kaars branden? Dat kan! Voor 6 euro per stuk kun je kaarsen kopen op www.opgevenisgeenoptie.nl/kaarsen. Per kaars kun je één boodschap achterlaten, die vrijwilligers van Stichting Alpe d’HuZes op je kaars zetten. In de nacht van 3 op 4 juni worden de kaarsen aangestoken. Vanaf 4.30 uur ‘s morgens kun je de brandende kaarsen en het startschot van Alpe d’HuZes special edition volgen. Niet live, natuurlijk, maar digitaal! Saamhorigheid op afstand, vanachter je tv, computer, laptop, tablet, mobiel. Voor wie brand jij een kaars?

Foto: St. Alpe d'Huzes

Advertentie