Zeewolde

Scholen beginnen, berenjacht stopt

Vanmorgen, 10 mei,  in WWW@Zondagmorgen vertelde Paul Middendorp tijdens zijn wekelijkse item het al. De Berenjacht zal stoppen in Zeewolde.
Aanleiding is de scholen die gaan starten, zodat er voor kinderen weer genoeg te doen is. Ergens is een tijd van komen en een tijd van gaan. Zo ook voor de Berenjacht. Op de Facebookpagina van Berenjacht Zeewolde wordt er middels een mooie brief kenbaar gemaakt hoe deze tijd is ervaren. Ook het wekelijkse item zal komen te vervallen hiermee.
Scholen beginnen, berenjacht stopt

Beer is moe, Beer gaat slapen.


44 dagen lang heb ik voor het raam gestaan. 44 dagen lang heb ik gezwaaid naar elk kindje dat voorbij kwam lopen. Ik ben bekeken, er is naar me gelachen naar mij terug gezwaaid spelletjes met mij gespeeld, maar vooral is er heel veel lol met mij geweest. Wat vond ik het leuk om voor alle kinderen (en stiekem volwassenen) uit Zeewolde voor het raam te zitten. Wat had ik een mooie plekjes!

Maar morgen gaan de scholen weer open, dus morgen gaan mijn fans weer terug naar school en mag ik lekker gaan slapen. Ik ga dromen over mijn 44 dagen van bekendheid mijn 44 dagen van roem.

Elke zondag werden er mooie verhalen over mij verteld op de radio bij Lokale Omroep Zeewolde. Er kwamen elke week weer meer beren vriendjes bij en wat hadden we een pret. Want ik en mijn vriendjes waren bij bijna 500 huizen te zien in Zeewolde!

En strakjes als weer uitgeslapen ben, ga ik weer op mijn mooie rots in Berenland zitten en denk ik terug aan deze hele hele mooie tijd, met al mijn lieve vriendjes en vriendinnetjes in Zeewolde.

Beer wil nog even Saskia bedanken voor het opzetten van dit mooie idee in Zeewolde! Wouter en Paul hebben je graag geholpen. Ook natuurlijk de Lokale Omroep Zeewolde voor het wekelijks beerjournaal. En alle lieve pappa's, mama's, opa's, oma's, oom's tante's en alle andere lieve Zeewoldenaren die één van mijn berenvriendjes in vele vormen en maten voor het raam gezet hebben.

Het Berenjachtseizoen in Zeewolde is dus officieel afgelopen. De Facebookpagina blijft natuurlijk nog even bestaan want als de scholen toch nog dicht moeten dan komen de beren graag weer zwaaien naar alle lieve kindjes van klein tot groot in Zeewolde.

Dag allemaal bedankt voor alles en wie weet tot ziens!

Dikke berenknuffel

Beer.
Advertentie