Zeewolde

Anneleen en Rick nemen het op tegen wereldkampioen korfbal 

Met trots kondigen we aan dat Anneleen Links en Rick Bultman, spelers van KV Wolderwijd/DYZLE, geselecteerd zijn om deel uit te maken van een regioteam dat het opneemt tegen het Nederlands Korfbalteam, de huidige wereldkampioen. Deze unieke wedstrijd vindt plaats op woensdag 8 mei in Het Baken te Zeewolde. 

Een droom die uitkomt 

Voor Anneleen en Rick is het een droom die uitkomt. "Het is een ongelooflijke eer om tegen de beste korfballers ter wereld te mogen spelen," aldus Anneleen. "We gaan alles geven en hopen op een mooie wedstrijd." Rick voegt toe: "Dit is een once-in-a-lifetime ervaring. We zijn dankbaar voor deze kans en zullen ons uiterste best doen om Zeewolde trots te maken." 

Samenwerking met regionale topspelers 

Het regioteam bestaat naast Anneleen en Rick uit topspelers van de korfbalverenigingen Dindoa, De Meeuwen en Unitas/Perspectief. Door de krachten te bundelen, hoopt het team een geduchte tegenstander te zijn voor de wereldkampioenen. 

Rick en Anneleen

Gratis kaartjes en korfbalclinic 

De wedstrijd maakt deel uit van de Fan-Dag van Team NL. Kaartjes voor deze bijzondere gebeurtenis zijn gratis te bestellen via de website van KV Wolderwijd/DYZLE. Mis deze kans niet om getuige te zijn van topsport in je eigen regio! 

Naast de wedstrijd verzorgt Team NL in de middag een korfbalclinic voor kinderen van 6 tot 12 jaar op de velden van KV Wolderwijd/DYZLE. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar, dus meld je snel aan via de website. 

Steun onze lokale helden 

We roepen iedereen op om Anneleen, Rick en het hele regioteam te komen aanmoedigen tijdens deze memorabele wedstrijd. Laat zien dat Zeewolde en omstreken achter onze lokale helden staan! Samen maken we er een onvergetelijke dag van. 

Voor meer informatie over de Fan-Dag van Team NL en het bestellen van kaartjes, bezoek je de website van KV Wolderwijd/DYZLE: www.kvwolderwijd.nl. 

Noot voor de redactie Voor meer informatie, interviewverzoeken of beeldmateriaal kunt u contact opnemen met: 

Ben Scharft, Voorzitter KV Wolderwijd/DYZLE 06-33334580 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Advertentie