Zeewolde

Muziekfeest op het plein is 29 mei in Zeewolde

Het grootste muziekspektakel van het land, het Muziekfeest op het Plein, landt dit jaar in Zeewolde. Daarmee is het de eerste keer dat de muziekkaravaan, gepresenteerd door Jan Smit, neerstrijkt in de provincie Flevoland.

Op woensdag 29 mei staat de tent op een ponton in de Aanloophaven, grenzend aan het Raadhuisplein, met een keur aan Nederlandse artiesten, waaronder Marco Schuitmaker, Frans Duijts, Donnie, Samantha Steenwijk, John de Bever, René Karst, Senna, Danny de Munk en natuurlijk Mr. Muziekfeest Jan Smit (artiesten onder voorbehoud).

Het programma van het gratis toegankelijke evenement begint om 19.30 uur. De lokale mede-organisatoren van het evenement (gemeente Zeewolde en The Lux) verwachten een enorme toeloop en verzoeken bezoekers uit Zeewolde dan ook zoveel mogelijk lopend of met de fiets te komen. In verband met de veiligheid van de bezoekers wordt het plein afgesloten als het te druk is.

Een foto van een eerder Muziekfeest met Jan Smit op het Podium en allerlei mensen eromheen

AVROTROS, organisator van het Muziekfeest op het Plein, is blij met Zeewolde als gast-gemeente. “Wij gaan met het Muziekfeest op het Plein graag de provincie in. Dat doen we nu al ruim 17 jaar en hebben het land bestreken van Groningen tot Middelburg en van Texel tot Maastricht. Alleen Flevoland hadden we nog nooit aangedaan. Dus we kijken er naar uit om met de mensen van Zeewolde een groot feest er van te maken. Bovendien staan we voor het eerst met de tent op het water. Wat een mooi plaatje zal dat opleveren.”

De data van de uitzendingen van het Muziekfeest op het Plein bij AVROTROS op NPO 1 worden later bekendgemaakt.

Ook uitbater The Lux is trots blij met de samenwerking. Dit soort evenementen kan alleen maar wanneer je samenwerkt. Maar ook dankzij de gasten die wij jaarrond mogen ontvangen. Zonder gasten en bestedingen kunnen evenementen, zoals bijvoorbeeld deze niet worden georganiseerd.

Advertentie