Zeewolde

Avondvierdaagse Home Edition verlengd!

Met het mooie weer van de laatste tijd ziet de organisatie van de Avondvierdaagse het aantal deelnemers flink stijgen. Om iedereen de kans te geven mee te kunnen lopen heeft de KWBN besloten de Home Edition te verlengen tot 31 juli (was 30 juni). Deelnemers hebben dus nog ruim anderhalve maand om zich in te schrijven.

De einddatum staat nu op 31 juli. Dus als men in de vakantie wil lopen, men heeft tot 15 augustus de mogelijkheid om gebruik te maken van de Home Edition app.

Op dit moment staat het aantal deelnemers op 348 en de organisatie hoopt op een verdubbeling. Deelnemers mogen natuurlijk meer dan één keer lopen, dus als ze het leuk vinden kunnen ze zich gewoon weer inschrijven. Zo is het mogelijk om bijvoorbeeld 3 x de Avondvierdaagse te lopen. Ook dit jaar is er weer een dorpsgenoot die de Vierdaagse 10 keer loopt.

Logo Vierdaagse

Deelnemers kunnen mee doen aan de Walvis Woensdag Challenge, zie zappyour planet.nl

Tijdens het wandelen zamel je afval in, legt dit in de vorm van een walvis, maak een foto en stuur deze in via het deelnameformulier of deel hem op Instagram met #plasticjager en tag @avond4daagse_official en avondvierdaagsezeewolde (het profiel moet wel op openbaar staan anders kan men de foto niet vinden.
Onder de meest originele inzendingen wordt een unieke prijs verloot. De winnaar van de Challenge mag samen met een vriend(in) op donderdag 1 juli één van de presentatoren van Zapp Your Planet Plasticjagers ontmoeten. En dat is nog niet alles: de winnaar ontvangt ook een te gek Plasticjagers cadeaupakket!

Mocht je meer info willen, stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of kijk op www.avondvierdaagsezeewolde.nl

Advertentie