Zeewolde

Avondvierdaagse voor Specials

Met de verruimde maatregelen die na 1 juli van kracht zijn, is er al weer veel meer mogelijk. De komende twee weken organiseert Grenzeloos Bewegen Zeewolde twee maal een Avondvierdaagse week voor zogenaamde Specials. Wandelen, rollen, iedereen doet mee. Handbikes en rolstoelen zijn van harte welkom, mits met aangepaste snelheid.

Avondvierdaagse voor Specials


De begeleiders van Grenzeloos Bewegen hebben hiervoor een route uitgezet met een aangepaste afstand van 3-4km. Net als een 'normale' Avondvierdaagse zorgen zij iedere avond voor een kleine verrassing langs de route. Op de laatste wandelavond worden de deelnemers feestelijk ontvangen met uiteraard een welverdiende medaille.

Deelnemers kunnen kiezen uit twee verschillende wandelweken. Week 28 (7 t/m 10 juli), of week 29 (14 t/m 17 juli). Beide weken wandelt de groep op dinsdag tot en met vrijdag. De start is om 18.30 uur, vertrek en aankomst is op het Kluunpark, bij de atletiekbaan.

Naast de Avondvierdaagse weken zal Grenzeloos Bewegen de hele zomer lang activiteiten organiseren voor Specials. Het programma wordt binnenkort gepubliceerd.

Foto: Archieffoto van de Avondvierdaagse 2020

Advertentie