Zeewolde

Bedrijfskring Zeewolde maakt genomineerden Ondernemer van het jaar 2020 bekend

De drie kandidaten voor de titel ‘Ondernemer van het Jaar’ zijn bekend. Het zijn: (melk)veehouderij Ik Ben Boer; producent zuigelingenvoeding Picomel en kunststofontwikkelaar en -fabrikant Wittenburg. “Ik ben blij dat we er wederom in zijn geslaagd om drie ijzersterke bedrijven te kunnen nomineren voor de onderscheiding Ondernemer van het Jaar”, zegt Egge Jan de Jonge, wethouder EZ en jurylid.

Verkiezing Topondernemers 2020

Het zijn ook deze editie van de ondernemerswedstrijd bedrijven met uiteenlopende activiteiten. Aan de ene kant een melkveehouderij als sterke vertegenwoordiger van de agrarische sector in Zeewolde en aan de andere kant een koploper in de duurzame productie van zuigelingenvoeding en een hightech ontwikkelaar en producent van geavanceerde kunststoffen voor industriële toepassing.

Verkiezingsavond


Dit jaar is het voor het eerst dat de Bedrijfskring Zeewolde (BKZ) en de Vereniging Centrumondernemers Zeewolde (VCZ) gezamenlijk de verkiezing organiseren. Onder het motto ‘Topondernemers van het Jaar’ zal er op 14 november een gezamenlijke verkiezingsavond worden georganiseerd. Die vindt plaats in combinatie met de Dag van de Ondernemer (Zeewolde Zakelijk) bij The Lux. Bedrijven in Zeewolde ontvangen hiervoor persoonlijk een uitnodiging. De kandidaten van de BKZ en die van de VCZ – de laatsten worden op 30 oktober bekend gemaakt - zullen zich dan aan het publiek presenteren. Nadat de kandidaten zich gepresenteerd hebben met een video en een interview, kunnen de aanwezigen hun stem uitbrengen.

Publiekstemmen

Het publiek kan op de verkiezingsavond stemmen uitbrengen op de genomineerden. De jury weegt de publieksbeoordeling mee in haar uiteindelijke besluit. De winnaar zal op donderdag 16 januari 2020 tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst van de Bedrijfskring in congrescentrum The Lux bekend worden gemaakt.


Flevopenning

De BKZ Ondernemer van het Jaar 2020 wordt automatisch genomineerd voor de Flevopenning Top Onderneming 2020. Deze penning zal op 21 februari 2020 tijdens het Flevopenningen Gala door minister-president Mark Rutte worden uitgereikt.

Advertentie