Zeewolde

Beleef Puur Zeewolde afgelast: te weinig animo

Het evenement Beleef Puur Zeewolde gaat dit jaar helaas op zaterdag 4 juni niet door! Reden daartoe is dat het aantal deelnemers fors achterblijft bij voorgaande jaren.

“Het is een enorme teleurstelling zeker omdat we deze beslissing kort voor het evenement moeten nemen”, aldus Bert van de Kieft, bestuurslid Puur Zeewolde. “Wij hebben er alles aan gedaan om mensen te enthousiasmeren om aan te haken bij de zomeropening van Puur Zeewolde maar helaas lopen te veel organisaties aan tegen personele bezetting in dit Pinksterweekend”, vult Lucienne Brons secretaris van Puur Zeewolde aan. De organisatie wil geen afbreuk doen aan het evenement door het nu te kleinschalig te organiseren. Derhalve richt de organisatie zich nu op de organisatie van een Beleef Puur Zeewolde in 2023 waarbij er dan weer volop uitgepakt wordt.

Beleef Puur Zeewolde afgelast: te weinig animo

De partijen die zich aangemeld hebben worden uitgenodigd om aan te haken bij de Havendagen dat in het weekend van 22 tot en met 24 juli georganiseerd wordt. Dit belooft een extra groots evenement te worden met diverse nieuwe programmaonderdelen.

Meer informatie: www.puurzeewolde.nl

Advertentie