Zeewolde

Bestuur avondvierdaagse schreeuwt om hulp

Met bijna 1.500 deelnemers kan de Avondvierdaagse Zeewolde de laatste jaren rekenen op een grote belangstelling. Maar of men op dinsdag 6 juni 2023 de 26e editie ook daadwerkelijk op gang geschoten kan worden, is nog maar zeer de vraag. Avond4Daagse Zeewolde zoekt nieuwe helpende handen. “De nood is hoog”, zegt Daniëlle Feenstra namens het bestuur.

“Het bestuur is op zoek naar onder meer een voorzitter en een secretaris, maar daarnaast zoeken we ook vele vrijwilligers”, legt Feenstra uit. Want de groep enthousiastelingen dunde in de voorbije periode uit. “Je doet het met alle liefde, maar als je je de laatste weken voor 400% moet inzetten, zul je begrijpen dat dat best een tol eist van de mensen die overblijven.”

Bestuur Avond4Daagse schreeuwt om hulp

De editie van 2022 was een succes, maar nadien rees al snel de vraag: hoe verder? “Op de manier zoals het nu gegaan is, met alle stress die erbij komt kijken náást een fulltime baan is het gewoon too mutch”, zegt Feenstra. “Als we niet genoeg mensen hebben, moet er binnen enkele maanden een beslissing worden genomen over het al dan niet doorgaan van de Avondvierdaagse 2023.”

Feenstra roept “betrouwbare mensen die een paar uurtjes in de week of in de maand beschikbaar zijn” op zich te melden. “Dat kan via onze Facebook- of Instagrampagina of door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Advertentie