Zeewolde

Wie nomineer jij voor Centrumondernemer van het jaar?

Met een swingende en ouderwets gezellige Nacht van Zeewolde nog vers in gedachten, kunnen de inwoners van Zeewolde tot en met 3 september weer Centrumondernemers nomineren voor de titel Centrumondernemer van het jaar.

Ook dit jaar organiseren de ondernemersverenigingen VCZ en BKZ onder de noemer Topondernemers Zeewolde weer deze verkiezingen, met als oogmerk om ondernemers die opvallen weer in het zonnetje te zetten.

Alle ondernemers gevestigd in Winkelhaven Zeewolde kunnen genomineerd worden via de website.

Wie nomineer jij voor Centrumondernemer van het jaar?

Het is mogelijk om één keer een centrumondernemer te nomineren. Welke ondernemer is u in de afgelopen periode extra opgevallen? Welk pareltje mag wat u betreft weleens extra de spotlights op zich gericht krijgen?

De jury van deze editie bestaat uit Johan Safaric (voorzitter van de VCZ en van de jury), Karin van Rijn (winnaar Centrumondernemer 2022), Helmut Hermans (wethouder Economische Zaken en Eduard Plate (retaildeskundige).

De jury zal zich buigen over alle ingebrachte nominaties vanuit inwoners en collega-ondernemers en dit onder andere beoordelen in het licht van eerdere verkiezingen. Vervolgens zullen zij een longlist opstellen van de ondernemers die door koppels van twee juryleden bezocht zullen worden. Na uitvoerig juryberaad zullen uit die groep de drie finalisten gekozen worden. Die zullen zich vervolgens, samen met de finalisten van de BKZ Ondernemer van het jaar, presenteren op de finalistenavond op 17 november.

De winnaar van de prijs Centrumondernemer 2023 zal bekend worden gemaakt op de Nieuwjaarsreceptie van het bedrijfsleven in januari 2023.

Advertentie