Zeewolde

Bijna het slot van cultureel seizoen De Verbeelding

Juni....het einde van een prachtig cultureel seizoen in De Verbeelding. Tevens het begin van vernieuwing, op 24 juni sluiten de deuren van het paviljoen voor publiek en wordt begonnen met de langverwachte verbouwing. We houden u hiervan via de nieuwsbrief en social media zoveel mogelijk op de hoogte.
logo Stichting de Verbeelding


In juni is er nog veel bij ons te beleven. Het wordt een muzikale maand!
Op 16 juni staat het laatste concert van het seizoen gepland, gevolgd door de muzikale editie van Grenzeloos ontmoeten op 19 juni met een oude bekende: Eemjazz! 

Open deuren: Tijd voor Kunst!
Last but not least nodigen wij u graag op 23 juni uit om het seizoen met ons af te sluiten. Onder het genot van een hapje, drankje en muziek kunt u nog één keer de expositie ENERGIE/SYNERGIE van 30 jaar KVF bekijken. Keramiste Annemiek Eradus vertelt alles over klei en keramiek. Naast haar werk en dat van haar cursisten is er een verrassend optreden van de popband van Muziekschool Zeewolde.

Wij hopen u deze maand een keer te zien bij één van de muzikale evenementen bij De Verbeelding!
Het volledige en uitgebreide programma vindt u op www.deverbeeldingzeewolde.nl

Vrijwilliger worden bij Stichting De Verbeelding? Wij zijn nog op zoek naar enthousiaste mensen. Neem contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Deel dit bericht via socialemedia of WhatsApp
Advertentie