Zeewolde

BLUE LINE doneert € 500,00 aan Alpe d’HuZes TEAM 7UP

Als finalist van Centrumondernemer 2020 ga je toch nadenken aan welk goed doel je de cheque gaat geven die je krijgt als je zou winnen. Eigenlijk waren Rob Bleeker en Ilse de Groot daar snel uit.

BLUE LINE doneert € 500,00 aan Alpe d’HuZes TEAM 7UP

Zeewoldenaar Jan van ’t Loo gaat met zijn Team 7UP de Alpe d’HuZes beklimmen. Een groots evenement waar zo veel mogelijk geld wordt opgehaald voor onderzoek naar kanker. “Zo ontzettend belangrijk, want het is een ziekte die ons allemaal aangaat, of je nou kanker hebt of in je omgeving wordt geconfronteerd met een dierbare of bekende die kanker heeft. Ook dit soort verhalen horen wij van klanten. En dat is goed hoor, maak kanker maar bespreekbaar” zo zegt Rob Bleeker aan de koffiebar in zijn winkel.

Als BLUE LINE de titel Centrumondernemer 2020 zou winnen, zou de cheque naar Team 7UP gaan. Echter ging De Winkeltjes met de titel en cheque naar huis, maar BLUE LINE doneert alsnog € 500.

De aanloop naar de verkiezingen toe en de enthousiaste reacties van klanten en medeondernemers gaf ondernemers Rob en Ilse en hun team een positieve boost. “De verkiezing Centrumondernemer is een geweldig initiatief, we krijgen zoveel waardering en daarnaast geeft het een positieve kijk op ons mooie winkelcentrum. En dat is goed voor ons dorp Zeewolde. We hebben niet gewonnen maar we doneren natuurlijk wel. Op deze manier doe je toch ook weer wat terug en creëer je met elkaar saamhorigheid en verbondenheid”. Ilse kijkt met een goed gevoel terug op de gehele verkiezingsperiode.

Afgelopen week kreeg Jan van ’t Loo de cheque overhandigd. Samen met zijn 6 teamgenoten zitten zij in de voorbereiding om op 4 juni de “Nederlandse” berg Alpe d’HuZes zo vaak mogelijk te beklimmen. “We hebben al een mooi bedrag bij elkaar, maar al het geld is zo meer dan welkom. Naast dat het zo enorm belangrijk is om het bedrag te halen, geeft het ook zoveel mentale steun om straks het uiterste te bereiken op de berg” aldus Jan van ’t Loo.

BLUE LINE doet dit jaar gewoon weer mee met de verkiezing Centrumondernemer, en Team 7 UP gaat vol in de voorbereiding. Op de pagina https://www.opgevenisgeenoptie.nl/fundraisers/Team7UP kan je Team 7UP volgen en steunen. En dat kan ook bij Blue LINE in de winkel. Een donatie voor onderzoek naar kanker is heel goed want niemand meer dood aan kanker, dat wil jij toch ook?

Advertentie