Zeewolde

Bodemdieren zoeken en knutselen bij IVN

Nieuwsgierig naar wat voor dieren er nu eigenlijk onder de grond leven?

Kom op zaterdag 23 september naar bodemdieren speuren rondom de Roode Schuur, Dasselaarweg 29, in Zeewolde Bodemdieren zijn erg belangrijk voor het gezond houden van de bodem. Daarom zetten we dan alle bodemdieren in het zonnetje. 

Neem rustig je buren, vrienden, vriendinnen en familie mee. Met een zoekkaart, loep of loeppotje ga je samen met IVN gidsen op onderzoek uit. Binnen in de Roode Schuur zijn leuke knutselactiviteiten te doen die helemaal passen bij dit onderwerp. 

De deur van de Roode Schuur is open vanaf 13.00 tot uiterlijk 16.00 uur. In de expositieruimte vindt u opgezette dieren, natuurfoto’s, en een wisselende natuurtafel. Voor kinderen zijn diverse (interactieve) spellen te doen. 

Loop gerust even binnen. Er is koffie en thee verkrijgbaar.De kosten van speuren en knutselen zijn € 3,00 per persoon inclusief koffie, thee, limo. 
Graag vooraf aanmelden: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Gewoon even een kijkje willen nemen in onze expositieruimte? Schroom niet en wandel binnen. Kom zoveel mogelijk met de fiets.
Als u met de auto komt kunt u het beste bij de begraafplaats parkeren, Dasselaarweg 26.

Deel dit bericht via socialemedia of WhatsApp
Advertentie