Loading...

Team 'Boef in de wijk'
Boef in de wijk!

Maandagavond is het spel "Boef in de wijk" gespeeld, georganiseerd door politie Zeewolde in samenwerking met de gemeente. Het spel was een groot succes! De 1e boef werd even na 7 uur al gepakt in de omgeving van het Fonteinkruid. De 2e boef bleef wat langer op vrije voeten, maar werd uiteindelijk aangehouden bij de Dekamarkt. Tegelijk meldde zich een 3e 'boef', die werd even voor half 9 staande gehouden in de Graswijk. Daarna was Zeewolde, dankzij een aantal oplettende inwoners, weer veilig.

De winnaars van het spel waren:

1: Eva, Bram en Dirk Noordanus

2: De familie Ammers

3: Mitchell Blommart en Wendy Horchner

Het spel "Boef in de wijk" was bedoeld om mensen op speelse wijze attent te maken op verdachte situaties in hun omgeving en maakte deel uit van de activiteiten in 'de week van de veiligheid'. Voor wie ook boeven wil vangen: solliciteer bij de politie of stel je volgend (voor)jaar ook weer waakzaam en dienstbaar op, want dan wordt het spel opnieuw gespeeld.

Lokale Omroep Zeewolde wil de politie Zeewolde en in het bijzonder wijkagente Francis Nijmeijer hartelijk danken voor de gastvrijheid en medewerking.

*
Interviews met Francis Nijmeijer en burgemeester Gorter naar aanleiding van het spel vindt u HIER
Een uitgebreid fotoverslag van het spel vindt u HIER