Zeewolde

Bomvol Land Art Weekend bij De Verbeelding

Het Land Art Weekend 2022 vindt plaats op 4 en 5 juni. Tijdens dit event staat bij elk landschapskunstwerk in Flevoland een ervaren gids die enthousiast kan vertellen over het kunstwerk en al je vragen kan beantwoorden. In Zeewolde is dit bij het Land-Art-werk ‘Sea Level’, tegenover De Verbeelding. Maar bij De Verbeelding wordt meer gedaan! Zowel zaterdag als zondag is van 11.00 tot 17.00 uur in het paviljoen een leuk programma!

De deuren van De Verbeelding staan tijdens het Land Art Weekend wagenwijd open voor bezoekers. Kom een kijkje nemen bij de foto-expositie, bekijk de documentaire of doe met (klein)kinderen mee aan de speurtocht.

Bomvol Land Art Weekend bij De Verbeelding

De Verbeelding is lopend, fietsend of met de auto goed bereikbaar. En speciaal voor dit weekend rijdt de ECO-Toeristentrein van Puur Zeewolde. Deze ritten vanuit het centrum naar De Verbeelding zijn gratis.

Foto-expositie ‘Sea Level in Perspectief’ is gemaakt door Rob van den Broek met zijn zoons. Het doel van deze educatieve expositie is om kinderen van de bovenbouw en het voortgezet onderwijs te laten ontdekken wat de kwaliteiten zijn van deze Land Art-kunstwerken en vanuit welk perspectief je dat kunt bekijken.

Foto-doorkijkje is een speurtocht voor gezinnen met kinderen vanaf 8 jaar. Zij kunnen via de speurtocht het Land Art-kunstwerk Sea Level verkennen. De speurtocht is tijdens het Land Art Weekend gratis op te halen bij De Verbeelding en zowel zaterdag als zondag is er een leuke prijs mee te winnen!

Documentaire

Tijdens het weekend wordt in De Verbeelding ook de documentaire ‘A Shift in the Landscape’ vertoond, over het onderhoud van een ander kunstwerk van Richard Serra: Shift, gelegen in Canada.

Zin gekregen om de Land Art in Zeewolde te beleven? Kom dan zaterdag 4 of zondag 5 juni lopend, fietsend, met de toeristentrein of auto naar De Verbeelding. Vertrektijden van de toeristentrein staan op de socialmediakanalen van Puur Zeewolde en alle informatie over het programma bij De Verbeelding staat op www.deverbeeldingzeewolde.nl of via www.landart.nl.

Advertentie