Zeewolde

Classic Mike valt opnieuw in de prijzen

Mike Kastrop staat momenteel in het middelpunt van de belangstelling. Dankzij zijn florerende autorestauratiebedrijf Classic Mike heeft de Zeewoldenaar beslag weten te leggen op de titel beste praktijkopleider van Nederland voor het jaar 2022.

Kastrop werd vrijdag tijdens het Ambassadeursgala in Apeldoorn onderscheiden door Robbert Dijkgraaf (minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap) en Claudia Reiner (voorzitter van de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven). SBB deelde hem de prijs omdat hij studenten zelfvertrouwen geeft ‘door ze uit te dagen tot haalbare prestaties’, vindt de jury. ‘De student kan er rekenen op een echte vakopleiding die past bij de persoonlijke competenties.’

Classic Mike valt opnieuw in de prijzen

Classic Mike biedt kansrijke jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt een werkplek waar zij hun mogelijkheden en talenten kunnen ontdekken en verder kunnen ontwikkelen. Mike Kastrop mag zich nu de beste praktijkopleider van Nederland voor het jaar 2022 noemen, behaalde de maximale score van sociaal ondernemerschap en het kwaliteitskeurmerk GroenGedaan en werd verkozen tot Ondernemer van het Jaar in Zeewolde, waardoor hij nu ook genomineerd is voor de Flevopenning Toponderneming. Of hij die prijs ook in de wacht sleept, hoort hij tijdens het Flevopenningen Ondernemersgala 2022 op vrijdag 10 juni 2022 op de Floriade in Almere.

Advertentie