Zeewolde

Broodjes bakken – Doolhof – blote voeten pad bij IVN

Op zaterdagmiddag 17 juli a.s. organiseert IVN Zeewolde een activiteitenmiddag voor kinderen t/m 14 jaar met hun (groot)ouders. Dit is een echte kinderactiviteit die plaats zal vinden tussen 13.00 en 15.30 uur rondom de Roode Schuur, Dasselaarweg 29. IVN gidsen gaan samen met de kinderen heerlijk spelen in en rond de Roode-schuur. Tussen al dat spelen en rennen door, zorgt IVN voor heerlijke broodjes die zelf mag gebakken kunnen worden aan een stok. Dat gebeurt in de vuurkuil. De doolhof met uitkijktoren is ook altijd leuk om doorheen te ravotten of om in te verstoppen. Ook is er een blote voeten pad wat speciaal is aangelegd.

Broodjes bakken – Doolhof – blote voeten pad bij IVN

Het is echt een heel apart gevoel. Na afloop kun je de voeten even schoon borstelen of afspuiten en daarna je sokken en schoenen weer aan. In de schuur zelf heeft IVN ook nog prachtige en leerzame doe blokken staan waar je ook gebruik van kunt maken. Is het slecht weer, dan is er een alternatief programma in de schuur.

Kosten: Leden per kind € 2,50 , Niet leden per kind € 3,50 , inclusief broodje en drankje voor de kinderen. Betaling contant en liefst gepast. Aanmelden is verplicht via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. vóór 15 juli 2021.

De ouders kunnen ondertussen in de schuur de expositie bekijken en genieten van een kopje koffie/thee. De kinderen aanmoedigen mag natuurlijk ook.

Meer informatie: www.ivn.nl/afdeling/zeewolde

Advertentie