Zeewolde

Burendag! Nooit te Oud om te spelen!

28 september is het weer burendag. In combinatie met de Nationale dag van de Ouderen is het doel van deze dag zoveel mogelijk inwoners van Zeewolde met elkaar in contact brengen. Buurten worden leuker, socialer en veiliger als mensen elkaar ontmoeten en zich samen inzetten.

Aanleiding voor Mariëtte Stam van Stamkracht Events om daar wat mee te gaan doen.
“Hoe fantastisch is het om het Kerkplein vol te hebben met mensen die Oud Hollandse spelletjes spelen en met elkaar te genieten van deze dag!”.
Om het doel te bereiken zocht ze contact met Winnie Prins, die zich onmiddellijk als enthousiaste inwoner van Zeewolde aanmeldde om mee te helpen. Naast deze feestelijke dag is in het centrum ook het Fashion Event. Een prima combinatie om de samenwerking te zoeken met Welzijn Zeewolde en Winkelhaven Zeewolde.

“Op deze manier en met elkaar kunnen we een mooi en compleet programma neerzetten, dit kan niet zonder de lokale ondernemers die allerlei dingen aanbieden om de innerlijke mens te verzorgen” aldus Wenda Westerhuis. De verrassing van de dag is de ballenbak waar de ouderen voorrang hebben op de kinderen en er heerlijk in “gespeeld” kan worden. “Want je bent nu eenmaal nooit te oud om te spelen en het kind in je naar boven te laten komen” knipoogt Winnie Prins. “Nooit te oud om te spelen” is dan ook het thema.

Het staat een ieder vrij om even langs te komen en ook mee te spelen! Dit kan tussen 10.00 en 12.30 uur op het Kerkplein in het centrum van Zeewolde.
Burendag Flyer
Advertentie