Loading...

Burgertafel Zeewolde zoekt nieuwe leden en voorzitter!
Burgertafel zoekt nieuwe leden en voorzitter!

Heb jij hart voor Zeewolde en lijkt het je leuk om mee te denken over sociaal maatschappelijke onderwerpen? Dan zoeken we jou!  In Juli 2017 is de Burgertafel Sociaal Domein Zeewolde formeel van start gegaan, een groep enthousiaste en sociaal bewogen mensen die gevraagd en ongevraagd het college van B&W adviseren over de onderwerpen gerelateerd aan Jeugdwet, Participatiewet en WMO-wet. 

Uitdaging

De belangrijkste uitdaging voor de Burgertafel is een goede connectie te maken met de inwoners in het bijzonder ervaringsdeskundigen en mensen met netwerken binnen de genoemde onderwerpen. De input, in het bijzonder van de inwoners, vormt vervolgens de basis voor de advisering richting het college van B&W.

Interesse?

De Burgertafel bestaat uit 7 personen incl. de voorzitter, enkele plaatsvervangende leden en een secretariële ondersteuning. Wanneer je geïnteresseerd bent, neem dan contact op met Jan Seesing, wnd. voorzitter, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., 0644276425. Hij kan je vertellen wat de functies precies inhouden en hoeveel tijd er van je gevraagd wordt.

Zie voor verdere informatie www.burgertafelzeewolde.nl.