Cadeaubonnen winnen en veel activiteiten in centrum 11 mei

Groenmarkt Zeewolde, 11 mei

11 mei, de dag voor Moederdag is er zoals elk jaar weer bloemetjesmarkt rondom het Kerkplein. Aantrekkelijk om weer even het centrum in te lopen. Uiteraard zullen daar ook weer andere kraampjes zijn.De leerlingen en docenten van de Muziekschool Zeewolde spelen tussen debloemetjes op de Groenmarkt!
Op deze fleurige dag opent de Muziekschool Zeewolde aan het Kerkplein voor iedereen haar deuren. Een mooie kans om kennis te maken met muziek, de docenten en vooral jouw favoriete instrument. Kom langs een beleef muziek!


Tussen 10.00 en 12.00 uur gezellig buiten, voor de muziekschool, zullen leerlingen en leraren diverse optredens verzorgen. Ook zijn er workshops tussen de optredens door.

Win een cadeaubon
Winkelhaven Zeewolde heeft wederom een winactie georganiseerd.
Wanneer u vrijdag 10 en zaterdag 11 mei boodschappen haalt in het centrum van Zeewolde dan maakt u kans op een van de te winnen cadeaubonnen. Deze is te besteden in één van de winkels of bij de horeca in het centrum van Zeewolde.

Hoe?
Koop op deze dagen iets bij een van de winkeliers uit het centrum, lever dan deze aankoopbon in. Dit kan tot uiterlijk 11 mei bij een van de volgende winkels: DA Rosalie, Hobby Time, Cafetaria Twilight, De Winkeltjes en Bakkerij de Toren.
Uit deze bonnen worden een aantal winnaars getrokken. Vergeet daarom niet uw e-mailadres of telefoonnummer op de achterkant van de bon te schrijven. (De bonnen zullen na afloop van de actie worden vernietigd). U hoort dan in de week van 14 mei of u een van de winnaars bent.

Bijvriendelijke activiteiten
Bij de Bibliotheek organiseren zij tussen 10.00 en 16.00 uur in samenwerking met gemeente, IVN en diverse ondernemers van binnen en buiten het centrum ook bijvriendelijke activiteiten. Kinderen kunnen onder andere op de foto met Maya de Bij of een insectenhotel bouwen. Ook is er voorlichting over het creëren van een bijvriendelijke tuin. En er is een imker.

Polderrally
Zwaai de deelnemers van de polderrally uit op het Raadhuisplein. Lionsclub Zeewolde organiseert een polderrally met oldtimers. Jong en oud kunnen deze mooie auto’s bewonderen op zaterdag 11 mei vanaf 10.00 uur op het parkeerterrein naast het gemeentehuis en het politiebureau. De Polderrally start om 11.15 uur vanaf het Raadhuisplein. Waarbij op de bijrijdersstoel van zo’n indrukwekkende ‘voiture’ Zeewoldenaren plaatsnemen die om fysieke of psychische reden best een leuke dag kunnen gebruiken.

Kortom een gezellige dag om naar het centrum te komen en ook nog kans te maken op een leuke waardebon!

*Foto: Jeanette vd Linden – Puur Zeewolde

Advertentie