Zeewolde

Carolien van Rijen nieuwe directeur-bestuurder Woonpalet

Per 1 april start Carolien van Rijen als directeur-bestuurder bij Woonpalet Zeewolde.
Carolien van Rijen heeft 30 jaar volkshuisvestelijke ervaring op velerlei gebieden. Van wonen en verhuur tot nieuwbouw en beheer, maar ook op het gebied van organisatieontwikkeling brengt ze veel kennis en ervaring mee.

Veelzijdig:

Carolien van Rijen (1963) werkt momenteel als Manager Bouwadvies bij ‘WSP in Nederland’, een internationaal adviesbureau. Daarvoor werkte ze bij - onder andere- woningcorporaties Portaal, SWZ en de Alliantie in verschillende managementfuncties op de afdelingen Vastgoed, en Strategie en Beleid. Zodoende brengt ze brede ervaring in op zowel managementgebied als het aansturen en inrichten van een organisatie, het ontwikkelen van beleid en het realiseren van portefeuille-ontwikkeling. Binnen haar expertisegebied Vastgoed heeft ze zich gespecialiseerd in duurzaamheid.

Woonpalet, Carolien van Rijen

Ruud Schouwaert, voorzitter RvC Woonpalet: ‘We hebben met Carolien van Rijen een directeur-bestuurder weten aan te stellen die de veelzijdigheid heeft die nodig is binnen een kleine organisatie. Daarbij heeft ze precies de expertise in huis, op de gebieden waar de grootste opgaven van Woonpalet liggen.’

Over Woonpalet:

Woonpalet is met haar 1.950 huurwoningen dé lokale woningcorporatie in Zeewolde. De organisatie bestaat uit 17 medewerkers die werken aan goed en betaalbaar wonen. De komende jaren ligt de opgave vooral op het bouwen van betaalbare woningen en het verduurzamen van het bestaand bezit. Carolien van Rijen is de opvolger van Wiepke van Erp Taalman Kip.

Advertentie