Loading...

Circus Barani in Zeewolde
Circus Barani in Zeewolde

Hooggeëerd publiek,

Binnenkort zal familiecircus BARANI daverende optredens verzorgen in Zeewolde. CIRCUS BARANI is een echt familiecircus met voor een ieder wat wils. Groot of klein …. Het maakt niet uit; een ieder zal onder de indruk zijn van het prachtige programma!! Zij brengen u een solide, authentieke circusvoorstelling van hoog niveau. Ons publiek is onze inspiratie!

Het circus brengt u een voorstelling van hoogstaand niveau met een uitgebreid en adembenemend programma. Een greep uit het programma: tempo jongleren, dierenacts met diervriendelijk getrainde pony’s, geiten, duiven, honden en katten, luchtacobatiek en nog veel meer. Natuurlijk ontbreekt ook de dolkomische clown niet die volwassene en kind weer flink aan het lachen zal maken. De show duurt ongeveer een uur en drie kwartier waarbij ook de jongsten zich niet zullen vervelen.

Met andere woorden: Komt dat zien, komt dat zien! Zij tonen voor ieder wat wils!

U kunt circus Barani zien op de volgende locatie en tijdstippen maar let op! Vooraf reserveren is verplicht via telefoonnummer 06-16324029, email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Facebookpagina 

Zeewolde – Evenemententerrein aan de Horsterweg

Voorstellingen

Donderdag 24 september 2020 17:00 uur
Vrijdag 25 september 2020 16:30 uur en 19:00 uur
Zaterdag 26 september 2020 15:00 uur
Zondag 27 september 2020 12:00 uur

Kijk hier voor meer informatie. Ook circus Barani kent en houdt zich aan de Coronamaatregelen.