Zeewolde

Blue Seals geeft open repetitie

Kijk, luister en speel mee op de open repetitie donderdagavond 1 oktober tussen 20:00 en 22:00 van Muziek- & Showkorps Blue Seals Zeewolde. Een trotse, sfeervolle en open vereniging met de ambitie om hét showkorps van Midden-Nederland te zijn met 30 leden vanaf 16 jaar op B-niveau. De open repetitie is de aftrap van de voorbereidingen om in 2021 met een geheel nieuwe straatshow de blits te gaan maken in de regio. De open repetitie is jouw kans om hier deel van uit te maken.

Blue Seals geeft open repetitie

Programma

Bij de open repetitie, die plaats zal vinden op Kluunpad 15, maak je kennis met de leden en instructeurs en gaan jullie samen een nieuw stuk instuderen dat in 2021 op straat te horen zal zijn. Na het welkomstwoord en drankje zullen de blazers en slagwerkers hun muziek gaan repeteren en wordt er, na de pauze, het geheel onder elkaar gezet. Tijdens de pauze zal er een korte presentatie gehouden worden over ambitie en doelen voor 2021.

Wanneer de laatste noot van die avond gezamenlijk is gespeeld, nodigen de Blue Seals je uit om aan te sluiten bij het gezelligste deel van de repetitie: de derde helft.

Meld je aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en word samen met ons hét Showkorps van Midden Nederland.

Advertentie