Zeewolde

Classic Mike genomineerd voor de Sociaal Ondernemen Werkt-award

Sociaal ondernemer Mike Kastrop uit Zeewolde is met zijn automobielbedrijf Classic Mike genomineerd voor de Sociaal Ondernemen Award voor de meest sociale werkgever in de arbeidsmarktregio Stedendriehoek & Noordwest Veluwe.

Tijdens het Sociaal Ondernemen Werkt-event, dat dit jaar voor de derde keer wordt gehouden, worden awards uitgereikt in drie categorieën: De meest sociale starter, De meest sociale werkgever en De meest inspirerende sociale werkgever. Het event vindt op 9 november in Harderwijk plaats.

Er zijn deze editie van de Sociaal Ondernemen Award liefst 116 bedrijven genomineerd, verdeeld over de drie categorieën. Volgens deskundigen maakt Cassic Mike grote kans op de eindoverwinning in de categorie Meest Sociale Werkgever.

foto van de overhandiging afgelopen week door wethouder Van de Beld van de Wisseltrofee Participatieprijs aan Classic Mike.
foto van de overhandiging afgelopen week door wethouder Van de Beld van de Wisseltrofee Participatieprijs aan Classic Mike.

Er wordt gewezen op de innovatieve aanpak van Mike Kastrop, die honderd procent gericht is op diversiteit. Zijn aanpak om talentvolle mensen te helpen op weg naar zelfstandigheid op de arbeidsmarkt krijgt nationale aandacht en vindt navolging bij vele bedrijven. Mike Kastrop, die dit jaar werd beloond met de Flevopenning Participatie werd eerder gekozen tot beste leermeester van Nederland.

Vrijdag 22 september verraste Mike Kastrop zijn team met het nieuws over de begeerde nominatie. In aanwezigheid van wethouder Erik van de Beld van Zeewolde, die namens heeft namens het college van B&W de felicitaties overgebracht, genoten zij van een heerlijke taart.

Vandaag worden de finalisten voor de drie categorieën bekend gemaakt.

Advertentie