Zeewolde

Classic Mike wint Participatie Flevopenning 2023

Vrijdagavond vond op het festivalterrein nabij Walibi het Flevopenningen gala plaats. Sinds 2004 reikt de Stichting Flevopenningen al prijzen uit aan Flevolandse ondernemingen die onder meer succesvol, vernieuwend, duurzaam en inclusief zijn en die van economische betekenis zijn voor Flevoland.

Gedurende de avond werden verschillende prijzen uitgereikt, waaronder de participatie prijs. Deze is gewonnen door Classic Mike uit Zeewolde. Helaas kon Mike Kastrop zelf niet aanwezig kon zijn. Via een live video verbinding met Italië waar ze aanwezig zijn bij de ‘1000 Miglia 2023’ (een historische race in Italië waar ruim 400 ‘classics’ aan deelnemen), kregen Mike en zijn team het nieuws te horen. Het is voor de tweede keer dat Classic Mike een prijs in de wacht wist te slepen bij het Flevopenningen Gala. Bij de vorige editie won men de prijs 'Top Ondernemer Flevoland'.

Het was wethouder participatie Erik van de Belt die namens Classic Mike de prijs in ontvangst nam.

mike kastrop en zijn team via een live video verbinding

Naast Classic Mike waren 't Voorhuys uit Emmeloord, Triade Vitree uit Almere, Impact Dronten, 't Soetendal en Karmac Informatie en Innovatie BV uit Lelystad genomineerd voor de participatie prijs. 

Bij Classic Mike in Zeewolde restaureren ze met een jong team van monteurs, die bereid zijn om te leren, op een unieke wijze klassieke auto’s. Hiermee maakt Mike Kastrop het verschil door zich in te zetten voor een inclusieve arbeidsmarkt. Het Regionaal Werkbedrijf Flevoland (RWF), één van de zes Flevolandse werkgevers, kenmerkte Classic Mike als 'zeer bijzonder'.

Foto: Burgemeester Gerrit Jan Gorter

Advertentie