Zeewolde

Coloriet deelt positieve ervaringen

Dinsdag 25 januari is de Dag van het werkplezier in de zorg. Thema dit jaar is ‘Ode aan de Zorg’. Coloriet besteedt aandacht aan deze dag door het delen van positieve verhalen van medewerkers. Ondanks de druk is het werkplezier in de zorg er zeker ook. Coloriet is trots op haar medewerkers die zich in deze moeilijke tijden vol hebben ingezet voor de zorg en welzijn van bewoners en cliënten.

"Onze missie ‘Samen kleur geven aan waardevol leven’ was de afgelopen maanden zeker van toepassing bij Coloriet", geeft Aukje Reinders-van der Galiën, bestuurder van Coloriet, aan. "We zijn ontzettend trots op onze collega’s en dankbaar voor alle extra hulp die we hebben gekregen. Inmiddels is het gelukkig wat rustiger rondom het coronavirus binnen Coloriet en we hopen natuurlijk dat dit zo blijft."

Coloriet deelt positieve ervaringen

Coloriet wil een ‘ode aan de zorg’ geven door het delen van positieve verhalen van medewerkers. Naast de hoge werkdruk is er ook sprake van veel werkplezier en in de verhalen is te lezen hoe belangrijk en mooi het werken in de zorg is. "Met het delen van deze positieve verhalen willen we niet alleen medewerkers in het zonnetje zetten maar ook het werken in de zorg zelf", geeft Aukje Reinders aan.

Op de website www.coloriet.nl/ikzorg zijn de positieve verhalen terug te lezen.

Advertentie