Zeewolde

Turborotonde gaat op de schop

De turborotonde in de N302 bij het knooppunt Ganzenweg-Knardijk wordt de komende periode omgebouwd tot een ongelijkvloerse kruising. Vanwege de hoge verkeersintensiteit tussen Harderwijk en Lelystad stonden er vaak files.

Bouwbedrijf Strukton Civiel legt in een video uit van de provincie Flevoland de opdracht te hebben gekregen deze werkzaamheden uit te voeren. “Vlot en veilig de polder in en uit; dat is onze gezamenlijke missie.” Op het knooppunt Ganzeweg-Knardijk komt straks “een half verdiepte ligging van de N302 met een viaduct en rotondes”.

Om die reden gaat de dijk tussen Zeewolde en Harderwijk tussen maandag 7 februari en maandag 21 februari dicht.

Turborotonde gaat op de schop

Voor het verkeer betekent dat voor deze richtingen een omleiding via de N302 Ganzenweg naar de N305 Gooiseweg waar via borden de juiste richting wordt gewezen. 

Om geïnteresseerden en betrokkenen goed te informeren, organiseren Strukton Civiel en Provincie Flevoland een digitale informatieavond over het project ombouw rotonde Ganzenweg-Knardijk op woensdag 26 januari om 20.00 uur. U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Advertentie