Loading...

Urban Sketching Zeewolde
Creatief en gek op tekenen? Kom “Urban Sketchen” tijdens Tulpenroute Flevoland

Urban sketching – tekenen op locatie – is over de hele wereld populair. Tekenen dwingt je om stil te staan, goed te kijken, je omgeving en alles wat daarin gebeurt echt in je op te nemen. Je kunt sfeer in je tekeningen brengen, maar ook situaties die je meemaakt vastleggen. 

Vorig jaar zijn wij er mee gestart om tijdens Puur Zeewolde, puur plezier evenement te schetsen en dat is zo goed bevallen dan we het nu weer herhalen. Inmiddels staan vier (gratis) workshops ingepland.

De eerste workshop staat gepland tijdens te Tulpenroute Flevoland op zaterdag 20 april bij Fruithal Smits bij het tulpenplukveld aan de Sterappellaan 29 (11.00-14.00 uur). Gevolgd door een workshop op woensdagmiddag 24 april Bij Boer Sjaak aan het Nulderpad 6 (11.00-14.00 uur). De andere workshops staan ingepland op zaterdag 8 juni tijdens het Festival Beleef Puur Zeewolde (Kerkplein 14.00-16.00 uur) en op zaterdag 31 augustus bij de Aanloophaven (Raadhuisplein).

Net zoals vorig jaar willen wij jouw kijk op Zeewolde graag delen met anderen. Hieraan is een kleine laagdrempelige wedstrijd verbonden. Van alle schetsen worden foto’s gemaakt en gedeeld via social media. Vanaf 31 augustus kan er dan per categorie (10 t/m 16 jaar en 17 jaar en ouder worden) via Facebook op de mooiste schets gestemd worden.

De workshop is gratis toegankelijk voor iedereen ouder dan 10 jaar. De organisatie is in handen van Femkado i.s.m. Hobby-Time Zeewolde.

Aanmelden (gewenst): www.femkado.nl/contact