Zeewolde

Speuren tijdens de meivakantie

Vanaf 19 april tot en met 4 mei kan er door kinderen gespeurd worden in het centrum van Zeewolde. De winkeliers organiseren een leuke voorjaarsspeurtocht voor de kinderen.
Speurtocht meivakantie, Zeewolde Winkelhaven

Bij Gebo Gelato, Cafetaria Twilight, Bakker Bart en de Winkeltjes kunnen de kinderen in de vakantie speurkaarten halen. Daarmee kunnen ze in het centrum op zoek naar veertien letters die bij verschillende ondernemers in de etalage hangen. Met deze letters kan een zin worden gevormd die op de kaart kan worden ingevuld. Deze kan weer worden ingeleverd worden bij Gebo Gelato, Cafetaria Twilight, Bakker Bart en de Winkeltjes. Als traktatie biedt de ondernemer dan bijvoorbeeld een ijsje, frikadel, een zakje snoep of een donut aan.

Vrijdag- en zaterdagochtend zal er namens Winkelhaven Zeewolde ook chocolade paaseieren worden uitgedeeld in het centrum.

Naast dat de winkeliers klaar zijn voor de Pasen hangt er bij meer dan 20 winkeliers ook Tulpenkunst in de etalage. Kunstenaars uit Zeewolde, van onder andere Kunstkring Zeewolde hebben deze gemaakt en zo komt de Tulpenroute die in Flevoland is ook naar het centrum!
Advertentie